IZJAVA GLEDE PREHRANSKIH IN ZDRAVSTVENIH TRDITEV PRI OPISIH IZDELKOV :

Vse informacije na straneh spletne trgovine Nutriloox  (www.nutriloox.com), so zgolj informativnega značaja in nikakor niso namenjene, kot nadomestilo za nasvete lečečega zdravnika ali drugega  zdravstvenega osebja,  prav tako ne morejo biti nadomestilo za ustrezno zdravstveno pomoč, saj niso priznana s strani zdravstvenih avtoritet.

Izdelki in trditve o posameznih izdelkih na tej spletni trgovini, niso bili ocenjeni s strani državnih inštitucij in niso namenjeni za zdravljenje ali preprečevanje bolezni. Tekstovni opisi posameznega izdelka so zgolj informativne narave in niso bili potrjeni s strani Evropskega inštituta za varnost hrane (EFSA).

V primeru, da jemljete še kakšna zdravila in druga prehranska dopolnila, se pred kombiniranjem le teh s super živil posvetujete s svojim zdravnikom.

Prehranske in zdravstvene trditve na deklaracijah prehranskih dopolnil spletne trgovine NutriLoox so v skladu z Uredbo komisije (EU) št. 432/2012 z dne 16. maja 2012. Tekstovni opisi posameznega izdelka pa so le informativne narave in niso bili potrjeni s strani Evropske agencije za varnost hrane (EFSA).