vsiiiii.png
O nas

Blagovno znamko NutriLoox  smo ustvarili z namenom ponuditi kakovostne in preverjene izdelke uporabnikom, ki si želijo izboljšati in ohranjati zdrav in kakovosten življenjski slog. 

Prehranski dodatki so narejeni iz kakovostnih in preverjenih sestavin. Formulacije izdelkov so napredne, inovativne in skrbno izbrane, ter namenjene celostni podpori telesa. Pri formulacijah prehranskih izdelkov sodelujejo  priznani strokovnjaki, ki dosegajo najvišje standarde in zahteve v skladu s standardi EU. Vsi naši izdelki so narejeni v Evropski uniji in izpolnjuje vse zahteve Švedske zdravstvene organizacije, kot tudi vse zahteve EU/EFSA, ter ohranjamo najvišje standarde kakovosti in izpolnjujemo vse zahteve člena 4 (EG) 852/2004 dobre higienske prakse, programe analize in spremljanja kritičnih točk HACCP.

Naša misija je ponuditi izdelke, ki so kakovostni in učinkoviti, brez dodanih barvil, aditivov in primesi, ki škodujejo telesu. 

Resno jemljemo tudi okoljsko odgovornost in ohranjanje planeta Zemlja, ter se skladno s tem trudimo izdelovati izdelke s ciljem brez ekološkega odtisa. 

Trudimo se za nas in vas.

 

Ekipa NutriLoox.com

logo.jpg
logo.jpg
logo.jpg

Kontaktni podatki

V primeru kakršnih koli vprašanj, lahko uporabite spodnji obrazec.

NutriLoox

Cedris d.o.o.

Eipprova ulica 5

1000 Ljubljana

T: 041 665 156

Vaše sporočilo je uspešno poslano!