Kolagen Joint Complex

Koda izdelka ls01
€34,70
Na zalogi
1
Podrobnosti o izdelku
 • podpora zdravim sklepom
 • vsebuje kolagen, glukozamin in hondroitin
 • obogatena formula z vitaminom D3, C, B12
 • dodan MSM + kurkuma
 • prehransko dopolnilo v tekoči obliki
 • z okusom jagodičevja

Prehransko dopolnilo NutriLoox Joint support Complex je prehransko dopolnilo, ki je namenjeno vsem, ki imajo težave s sklepi in vsem tistim, ki bi radi poskrbeli, da do njih nebi prišlo.

Neto količina: 500 ml

Dnevni vnos 15 ml (ena steklenica zadostuje za 33 dni)

100% naravni okus
100% naravna barva

Brez gensko spremenjenih organizmov.
Prehransko dopolnilo ne vsebuje pšenice, glutena, soje, jajc, oreščkov in mleka.Kolagen joint complex je namenjen podpori sklepov. Zdravi in gibčni sklepi so izjemnega pomena, saj omogočajo boljšo kakovost življenja. S staranjem se lahko začnejo pojavljati raznovrstne težave, ki lahko otežijo gibanje, aktivnosti in vsakodnevna opravila. Za zdrave sklepe lahko pripomorete z zdravo prehrano, gibanjem in preventivo ali dodajanjem prehranskih dodatkov.

Kolagen Joint Complex združuje sestavine, ki ugodno vplivajo na sklepe in kolke.

V njem se nahaja:

Kolagen (goveji) hidroliziran tip I, II in III predstavlja okoli 10% vsega kolagena v našem telesu. Najdemo ga v elastičnem hrustancu, kjer blaži vaše sklepe. Njegovo dodajanje ugodno vpliva pri osteartrozi in bolečinah v sklepih.


 • Glukozamin je potreben pri gradnji hrustanca in vezivnega tkiva. To gumijasto a čvrsto tkivo, služi kot obloga na koncu kosti, kjer se stikajo sklepi. S starostjo pride do obrabe hrustanca in njegova prožnost se poslabša. Lahko rečemo, da glukozamin v bistvu blaži in maže sklepe.
 • Hondroitin sklepu zagotavlja vodo, ki jo potegne v hrustančno matrico in vzpodbuja tvorbo hrustanca. S tem sklepom zagotavlja prožnost in gibljivost.

Glukozamin in hondroitin skupaj obnavljata poškodovan hrustanec in zavirata napredovanje bolezni. Zmanjšujeta tudi bolečino in oteklino ter povečata gibljivost sklepov. Priporoča se športnikom z velikimi obremenitvami sklepov pri treningu, kot tudi starejšim ljudem, ki imajo težave s sklepi.

 • Vitamin C je znan kot antioidksidant, ki podpira imunski sistem in kot vitamin, ki je potreben pri nastajanju kolagena in tkiva v telesu. Antioksidativna lastnost vitamina C pripomore k izboljšanju artikulacije sklepov in zaščiti pred prostimi radikali, kar preprečuje oksidativne poškodbe.
 • MSM (Metilsulfonilmetan) ali mineral lepote, je organsko žveplova spojina, ki lajša bolečine in vnetja, potrebujemo pa ga tudi za oblikovanje vezivnih tkiv.
 • Kurkuma se v indijski tradicionalni medicini (ajurveda) uporablja že tisočletja za zdravljenje. Znana je kot sestavina, ki deluje protivnetno in se uporablja za lajšanje kroničnih težav.


Uporaba

Priporočena dneva količina: 15 ml

Odmerjeno količino nalijte v priloženo merico in spijete, lahko pa ga vmešate v ohlajeno pijačo (vodo, sok).

Prehransko dopolnilo pred uporabo obvezno pretresite!

Pred odprtjem izdelek shranjujte pri temperaturi do 25°C na mestu, ki je zaščiteno pred sončno svetlobo.

Po odprtju izdelek hranite v hladilniku in ga porabite v roku dveh mesecev.

Uporabno do datuma označenega na embalaži.


Sestavine:

Večkrat filtrirana voda, vitamini in hranila, hidroliziran kolagen (vsebuje aminokisline: L-glicin, L-prolin, L-alanin, L-hidroksiprolin, L-glutaminska kislina, L-arginin, L-asparaginska kislina, L-serin, L-lizin, L-levcin, L-valin, L-treonin, L-fenilalanin, L-izolevcin, L-hidroksilizin, L-metionin, L-histidin, L-tirozin, L-cistein), regulator kislosti (jabolčna kislina, citronska kislina), vitamin C, msm: metilsulfonilmetan, hondroitin sulfat, glukozamin, aroma (naravno jagodičje), ohranjevalec svežine (kalijev sorbat, natrijev benzoat), barva (naravna vijolična krompirjev ekstrakt), emulgator (ksantanski gumi), L-karnitin, sladilo (steviol glikozidi, taumatin), kurkuma v prahu, zeleni čaj v prahu, vitamin D, vitamin B12.

100% naravne arome in barve.

Brez GSO in brez pšenice, glutena, soje, jajc, oreščkov.

SESTAVINE D0*15ml %PDV**
VITAMIN C 120mg 150%
VITAMIN B12 5 μg 200%
VITAMIN D3 15 μg 300%

Patentirana mešanica (6000 mg):

Hidroliziran kolagen (5690 mg)**

Metilsulfonilmetan (100 mg)**

Hondroitin sulfat (100 mg)**

Glukozamin (100 mg)**

L-karnitin (10 mg)**

Mešanica zelišč (20 mg):

Kurkuma v prahu (10 mg) korenina, steblo Curcuma longa**

Zeleni čaj v prahu (10 mg) List Camellia sinensis**

* priporočen dnevni odmerek

** odstotek priporočenega dnevnega vnosa (PDV)


Opozorilo

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti.

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice in doječe matere naj se pred uporabo posvetujejo z zdravnikom.

V kolikor se vam ob jemanju prehranskih dopolnil pojavi kakršenkoli neželen učinek, prenehajte z uporabo


Shranite ta izdelek za kasneje